7/22/2012

Какво чета?

Какво чета в Google+ : Информатика, Компютърни Науки, Мрежови комуникации, Астрономия, Космология, Астробиология, Физика, Математика, Психология, Философия, Квантова механика, Неврология, Научна фантастика, Технология, Софтуерен дизайн, Програмиране, Антропология, Социология... и прочие. Неща, които са ми интересни и ме интересуват. Без никой да ми се натрапва. Водя интересни дискусии с хора от другият край на планетата. Имам връзка с главни мозъци в съответните науки, които изобщо не са свенливи да отговарят на каквито и да било въпроси.

Какво чета във Facebook: BIG FUCKING BOOBS, WOHOOOO! STUPID 9GAG SHITTY PICTURES! STUPID "ART" PICTURES! STUPID WHATEVER-PAGE IS SHARING WITH YOU SHIT! STUPID COMMENTS! STUPID POSTS! STUPID PEOPLE LAUGHING AT EVEN MORE STUPIDER PEOPLE! STUPID RECOMMENDATIONS AND SUGGESTIONS! STUPID SPONSORED LINKS! STUPID ADDS!

А съм power user, не е като повечето ми приятели да са навряни в листи по приоритети и да не са блокирани едно 30% от тях, за да не ми излизат в главния стрийм, с тяхните чалгии и порно дивотии. Как да вярвам на такова общество, че и да го поддържам, че и да бъда съпричастен? Ми не става, братче.

No comments:

Post a Comment